Kulinarinė kelionė po Japoniją

Šį penktadienį HASHI jus pakvies į kelionę po puikiai visame pasaulyje vertinamą japonišką virtuvę. Ne kiekviena šalis galėtų pasigirti tokia didele įvairove regioninių patiekalų, kurių dalis yra įtraukti ir į UNESCO kultūrinį paveldą. Japonijos georgrafinė padėtis, gamtos gėrybių kupina aplinka bei gyventojų tobulybės siekis visur ir visada suformavo Washoku – tradicinę japoniško maisto kultūrą. Taigi, paruoškite ištvermės išbandymui savo daug matančias akis ir daug norinčius skrandžius, nes šios kelionės gidė, VDU studentė Ieva Mičiulytė, ne tik paaiškins, kaip nuo kiekvieno regiono priklauso japoniška virtuvė, bet ir pristatys pačius žymiausius japoniškus patiekalus!

Po paskaitos, kaip visada, laukia arbata ir sausainiai!

Laikas: Kovo 21 d. Penktadienis 18 val.
Vieta: Sugiharos namai, Vaižganto g. 30

Komentarai išjungti.